Joeleonhart’s Weblog

To Learn and To Share

How to Draw Anime – Cara Menggambar Anime

Here is an E-Book “How to Draw General Anime”. You’ll be given some tips on how to draw Anime. So if you like drawing, you will like this E-Book.

Bagi yang suka menggambar/melukis, khususnya kartun, komik atau anime/manga, maka disini ada E-Book yang menarik tentang cara menggambar Anime. Silakan download disini:

http://www.ziddu.com/download.php?uid=brOhl5qtbKqemJantqyZlJyiaK%2BWlpqn8

About these ads

May 26, 2008 - Posted by | Computer & Techs, Downloads, Education

8 Comments »

  1. Thanks for the link. Anime Eki

    Comment by Shoukei | July 9, 2008 | Reply

  2. You’re welcome. I’m glad I can be of help. Enjoy it.
    And if you become a manga writer/author in the future, plz show me your creation, ok?
    Good Luck!!

    Comment by Joe Leonhart | July 9, 2008 | Reply

  3. please sent to me…how to drawing a cartoon and animation. tank for respon..jack sudiro..jakarta indonesia

    Comment by joko sudiro | September 30, 2008 | Reply

  4. kak gimana sih cara mengambar manga yang lebih kompleks dari berbagai sudut sperti komik naruto,onepiece,dll

    Comment by agung | October 11, 2008 | Reply

  5. Untuk melengkapi koleksi E-Book cara menggambar anime maupun komik dan lain-lain, kunjungi aja http://www.ebookee.com, tinggal search aja di sana dengan memasukkan kata kuncinya. Koleksi E-book di website ini lumayan lengkap, lho. ^^
    Selamat Mencari and Good Luck, yo..!!

    Semoga membantu.

    Comment by Joe Leonhart | October 13, 2008 | Reply

  6. buat joko sudiro, saya tidak bisa mengirimkannya lewat email ya, soalnya besar filenya hampir 30MB. Sementara di yahoomail cuma bisa mengirim file maks sebesar 10MB. karena itu silakan saja download dari website http://www.ebookee.com.

    Cukup pilih topic, lalu pada kotak Search masukin aja kata kuncinya. Beres deh…

    Comment by Joe Leonhart | October 25, 2008 | Reply

  7. waa makasih link-nya. ni sangat bermanfaat banget buat saya.

    Comment by love_rha | November 1, 2008 | Reply

  8. sama-sama..
    Senang sekali bisa membantu ^^

    Comment by Joe Leonhart | November 3, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: