Joeleonhart’s Weblog

To Learn and To Share

Vacancy : Lowongan SMA & D1: Resepsionis & Typist

URGENTLY REQUIRED

Dear All,

We are a National EPCI Company, is currently looking for :

1. Receptionist

The requirements are:
1. Hold minimum SMA/D1 in any social major
2. Having experience in the same position minimum 1 year.
3. Good in English speaking and writing, is a must

4. Responsible, Friendly and Having Good Manner
5. Computer literate: Microsoft Office

2. Typist

The requirements are:
1. Hold minimum SMA/D1 in any social major
2. Having experience in the same position minimum 1 year.
3. Familiar with Microsoft Office (Word and Excel), with excellent typing skill
4. English literate

Should you meet the requirements above, please send your complete CV and cover letter along with your expected salary before July 18, 2008 with position and your name on your email subject (example: Receptionist – Selly B.) to: nsu@rpe-engineering.com

Thank you very much.

July 3, 2008 - Posted by | Vacancy - Lowongan Kerja

5 Comments »

  1. Itu perusahaan dibidang apa?Dan daerah mana?Ko gak jelas

    Comment by RENY aria chriestiwinda | July 16, 2008 | Reply

  2. Kirim aja email buat informasi lengkapnya ya.
    Soalnya ngak semua info lowongan kerja yang saya dapat, udah saya konfirmasikan dengan perusahaannya. jadi supaya lebih gampang langsung aja ya hubungi perusahaannya via email.
    Kalo misalnya ngak dibalas-balas, anggap aja infonya salah. OK?? Maaf ya..

    Lagian kan masih banyak info lowongan yang lain yang mungkin saja lebih cocok buat adek.

    Sukses selalu!!

    Comment by Joe Leonhart | July 16, 2008 | Reply

  3. ada g untuk yg fress graduet? n blum pengalaman, gimana bisa dpt pengalaman klo ga dikasi kesempatan untuk kerja.

    Comment by Mila | July 17, 2008 | Reply

  4. Hm…
    ada lowongan buat gw ga ya?
    Gw seh ni lagi buat skripsi..untuk gelar bachelor…

    gw cewek 21 tahun…

    tq

    Comment by serry | July 17, 2008 | Reply

  5. @Mila
    Kebanyakan sih pekerjaan yang ditawarkan perusahaan emang mencantumkan bahwa dibutuhkan pengalaman kerja. Mau gimana lagi? hehehe🙂

    Tapi ini ada lowongan yang tidak mencantumkan harus ada work experience.
    Coba aja lowongan dibawah ini:

    https://joeleonhart.wordpress.com/2008/07/17/vacancy-receptionist-secretary-pt-osram/

    @Serry
    Euy… Ser, kan lu udah kerja, kok cari kerja lagi???
    Udah gimana skripsinya???
    Gimana kabar si Suryani???
    Apa makin stress dengan skripsinya?😉
    Bilangin Good Luck ya dengan skripsinya

    Comment by Joe Leonhart | July 17, 2008 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: